x
Thesportsnewz
Uncategorized

VIDEO Luis Suarez kan tranen niet bedwingen bij afscheid Atlético Madrid

VIDEO Luis Suarez kan tranen niet bedwingen bij afscheid Atlético Madrid
  • PublishedMay 16, 2022

De 35-jarige spits maakte in september 2020 de overstap van FC Barcelona, waar hij toen niet in de plannen paste van trainer Ronald Koeman. Ook voor de 32-jarige Hector Herrera is volgend seizoen geen plaats meer in de Spaanse hoofdstad. De aflopende contracten van beide spelers worden niet verlengd.Zondag was overigens de dag van het afscheid: in Italië namen clubiconen Lorenzo Insigne en Paulo Dybala afscheid van respectievelijk Napoli en Juventus.TranenIn de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, de topper tegen Sevilla, gaf Atlético-coach Diego Simeone Suarez nog wel een basisplaats. Scoren lukte de Uruguayaan niet meer, maar het thuispubliek trakteerde hem wel op applaus bij zijn publiekswissel. In tranen verliet Suarez het veld.Suarez kwam in twee seizoenen bij Atlético Madrid (voorlopig) tot 81 wedstrijden, waarin hij 34 goals maakte. Vooral vo …
Lees verder…….

Written By
Brandy