x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Dijk en Salah missen competitieduel Liverpool, wel fit voor Champions League

Van Dijk en Salah missen competitieduel Liverpool, wel fit voor Champions League
  • PublishedMay 17, 2022

„We gaan sowieso een team opstellen dat alles zal doen om de wedstrijd te winnen”, zei Klopp. „We moeten zien wie verder beschikbaar is om te spelen. De 30 minuten die we zaterdag in onze gewonnen finale extra moesten spelen, maken een groot verschil. De jongens hebben sindsdien vooral op de massagetafel gelegen. Over Southampton hebben we nog helemaal niet gepraat. Dit wordt onze zestigste wedstrijd van het seizoen. We moeten heel voorzichtig zijn met de spelers, want het is niet zo dat dinsdag ons seizoen eindigt.”Liverpool staat in de Premier League nu 4 punten achter op koploper Manchester City. Bij winst op Southampton gaan de ’Reds’ met 1 punt achterstand de laatste speelronde op zondag in. Een week later, op 28 mei, spee …
Lees verder…….

Written By
Brandy