x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp loot qualifier op Roland Garros, maar kan al snel Nadal treffen

Van de Zandschulp loot qualifier op Roland Garros, maar kan al snel Nadal treffen
  • PublishedMay 20, 2022

Botic van de Zandschulp speelt in de eerste ronde van Roland Garros tegen een qualifier. In een eventuele derde ronde kan hij Rafael Nadal treffen. Tallon Griekspoor stuit in zijn eerste partij in Parijs op Alejandro Davidovich Fokina.Niet alleen Nadal, maar ook Novak Djokovic en het Spaanse supertalent Carlos Alcaraz zitten in hetzelfde deel van het speelschema als Van de Zandschulp. Welke qualifier de nummer 29 van de wereldranglijst in de eerste ronde tegenkomt, wordt later deze week bekend. Griekspoor, de andere Nederlander die bij de mannen rechtstreeks tot het hoofdtoernooi is toegelaten, treft in de Spanjaard Davidovich Fokina de nummer 28 van de wereld. Griekspoor zelf is de nummer 64 van de ATP-ranking. …
Lees verder…….

Written By
Sky