x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: Paris SG laat Di Maria gaan

Transfers en geruchten: Paris SG laat Di Maria gaan
  • PublishedMay 21, 2022

VRIJDAG 20 MEIParis Saint-Germain bevestigt vertrek Di Maria23.38 uur: Paris Saint-Germain heeft bevestigd dat Angel Di Maria na dit seizoen vertrekt. De Argentijn heeft zeven seizoenen voor de Franse topclub gespeeld. De 34-jarige aanvaller komt zaterdag vermoedelijk nog een keer in actie voor PSG, in het laatste duel van de competitie tegen Metz.Terugkeer Wels bij TOP Oss leidt tot vertrek trainer Peeters12.40 uur: TOP Oss heeft afscheid genomen van trainer Bob Peeters. Onder leiding van de 48-jarige Belg eindigde de Brabantse voetbalclub dit seizoen op de vijftiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De komst van technisch directeur Klaas Wels leidt nu tot het vertrek van Peeters.TOP Oss maakte vorige week bekend dat oud-trainer Wels als technisch directeur terugkeert. De 48-jarige Brabander boog zich direct over de invulling van de technische staf voor volgend seizoen. „We zijn na rijp beraad tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende synergie is in de ideeën tussen onze nieuwe technisch dir …
Lees verder…….

Written By
Brandy