x
Thesportsnewz
Uncategorized

Eerbetoon of een steek richting Kylian Mbappé?

Eerbetoon of een steek richting Kylian Mbappé?
  • PublishedMay 22, 2022

Het zorgde bij Javier Tebas, voorzitter van La Liga in Spanje, in ieder geval al voor een verontwaardigde reactie. Hij noemde het nieuwe contract zaterdag „een belediging voor het voetbal.” Tebas verwees naar de honderden miljoenen schulden die PSG de voorbije seizoenen noteerde en de enorme loonlast die de club al torst. La Liga heeft intussen ook laten weten een klacht in te dienen tegen PSG.En Real-icoon Karim Benzema? Die plaatste zaterdagavond eerst een foto van het logo van Real op Instagram, gevolgd door een foto van de overleden rapper Tupac Shakur. Een eerbetoon? Zou kunnen, maar in Spanje linken ze de Instagram-story van de Franse spits aan de beslissing van landgenoot Mbappé. Op de foto is namelijk ook een …
Lees verder…….

Written By
Brandy