x
Thesportsnewz
Uncategorized

FC Barcelona sluit bewogen seizoen af met thuisnederlaag

FC Barcelona sluit bewogen seizoen af met thuisnederlaag
  • PublishedMay 23, 2022

Barcelona begon met Frenkie de Jong in de ploeg en met Memphis Depay en Luuk de Jong op de bank. De ploeg van coach Xavi, die in het najaar Ronald Koeman opvolgde in Camp Nou, verloor recentelijk ook al drie keer in eigen huis, waaronder de wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tegen Eintracht Frankfurt.Villarreal, waar Danjuma Groeneveld nog ontbrak, kwam in de slotfase van de eerste helft op voorsprong via Alfonso Pedraza. Moi Gómez verdubbelde na de rust de voorsprong. De Jong leek een kwartier voor tijd wat terug te doen, maar zijn treffer met het hoofd werd afgekeurd wegens buitenspel. Met ook Depay in de slotfase in de ploeg kwam Barça niet tot scoren. Villarreal eindigde door de …
Lees verder…….

Written By
Brandy