x
Thesportsnewz
Uncategorized

Osaka opnieuw snel klaar op Roland Garros, Swiatek daverend van start

Osaka opnieuw snel klaar op Roland Garros, Swiatek daverend van start
  • PublishedMay 23, 2022

Voor Naomi Osaka zit Roland Garros er na één ronde alweer op. Net als vorig jaar, maar dat was toen de eigen keuze van de Amerikaanse. Nu lag landgenote Amanda Anisimova, in de derde ronde van de Australian Open ook al haar kwelgeest, dwars: 5-7, 4-6.Na een matig begin met servicebreaks over en heen weer steeg langzaam maar zeker het niveau. En had aanvankelijk de 20-jarige Anisimova de overhand in de langere rally’s, naar mate de eerste set vorderde gingen die punten weer vaker naar Osaka. De geboren Japanse hield dat echter niet vol en nadat ze met een dubbele fout de elfde game had ingeleverde, serveerde Ani …
Lees verder…….

Written By
Sky