x
Thesportsnewz
Uncategorized

Teleurgestelde Leemreize: ’Ik kon aan het einde echt niet meer’

Teleurgestelde Leemreize: ’Ik kon aan het einde echt niet meer’
  • PublishedMay 26, 2022

„Nu overheerst nog de teleurstelling”, zei Leemreize tegen Eurosport. „Toen Mathieu van der Poel op de laatste klim brak, begon ik wel te geloven dat ik kon winnen. Al begon ik zelf ook wat te hard aan die klim. Uiteindelijk was Buitrago duidelijk sterker. Daarom kan ik er ook wel weer mee leven. Ik kon aan het einde echt niet meer, er zat niet meer in.”De 22-jarige Leemreize had vooraf niet verwacht te meekunnen doen om de winst in een zware etappe zoals woensdag. „Daarmee verbaas ik mezelf ook, zeker. Ik had me gisteren redelijk kunnen sparen. Het plan om mijn dagen uit te kiezen, pakt goed uit.”Bouwman heeft bergtrui steviger in handenKoen Bouwman is hard op weg de blauwe bergtrui te winnen. De 28-jarige renner van Jumbo-Visma eindigde woensdag als achtste in de zeventiende etappe en heeft nu 218 punten. Nummer 2 Giulio Ciccone uit Ita …
Lees verder…….

Written By
Larry