x
Thesportsnewz
Uncategorized

Scorende Lieke Martens pakt weer de dubbel met FC Barcelona

Scorende Lieke Martens pakt weer de dubbel met FC Barcelona
  • PublishedMay 29, 2022

Barcelona pakte weken geleden al de landstitel. De Catalaanse ploeg won alle dertig wedstrijden in de Spaanse competitie en kwam uit op een doelsaldo van 159-11. Barcelona bereikte net als vorig jaar ook de finale van de Champions League, maar daarin moest de titelverdediger het vorige week in Turijn afleggen tegen Olympique Lyon (1-3). Martens kwam toen na rust als invalster in de ploeg.In de finale om de Copa de la Reina mocht de Limburgse linksbuiten wel de hele wedstrijd spelen. Na een ruststand van 2-0 deed Sporting Huelva nog wat terug, maar vervolgens liep Barcelona uit naar een overtuigende zege. Vorig jaar pakten Martens en haar ploeggenoten ook al de ’dubbel’.Martens gaat zich nu met Oranje voorbereid …
Lees verder…….

Written By
Brandy