x
Thesportsnewz
Uncategorized

Teleurstelling bij Arensman: ’Ik heb het er nog wel over met het team’

Teleurstelling bij Arensman: ’Ik heb het er nog wel over met het team’
  • PublishedMay 29, 2022

„Het is zeer teleurstellend. Ik wilde helemaal niet in de kopgroep zitten, want ik zat in mijn hoofd al dagenlang bij de tijdrit van morgen”, vertelde de 22-jarige Arensman tegen Eurosport. „Het was de bedoeling om het draaiende te houden en dan zouden we wel zien. Ik heb het er nog wel over met het team. Of ik te veel energie heb verspild? Ja, dat lijkt me logisch als je in de kopgroep zit. Maar we gaan het wel zien voor de tijdrit, ik kan niet meer doen dan mijn best.”RaarArensman kreeg in de kopgroep niet de ruimte om weg te fietsen, waar de Italiaan Alessandro Covi die wel kreeg. Covi won de rit. Arensman: „Ik vond het heel raar. Ik heb nog nooit iets gewonnen of bewezen in het wielrennen. Ik had het gevoel dat iedereen naar mij keek in die kopgroep. Daardoor reed Covi on …
Lees verder…….

Written By
Larry