x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wilskrachtige Sinner verder op Roland Garros, Medvedev simpel langs Kecmanovic

Wilskrachtige Sinner verder op Roland Garros, Medvedev simpel langs Kecmanovic
  • PublishedMay 29, 2022

Roeblev knokt zich langs GarínAndrej Roeblev is voor de tweede keer doorgedrongen tot de laatste zestien in Parijs. De Rus (7), kwartfinalist in 2020, versloeg de Chileen Christian Garín, die vorig jaar de vierde ronde bereikte, met 6-4, 3-6, 6-2, 7-6 (11). Spannend was vooral de vierde set: Garin verspeelde een dubbele break voorsprong en liet vervolgens in de tiebreak ook nog eens vijf setpunten onbenut. Roeblev sloeg op zijn vierde matchpoint toe. Opvallend is dat zowel bij de mannen als de vrouwen alle Fransen uit het toernooi zijn; Gilles Simon en Hugo Gaston sneuvelden kansloos.
Lees verder…….

Written By
Sky