x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jai Hindley weigerde eendagsvlieg te zijn: ’Alles spookte door mijn hoofd’

Jai Hindley weigerde eendagsvlieg te zijn: ’Alles spookte door mijn hoofd’
  • PublishedMay 30, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafAustraliër vreesde dat tweede plek in 2020 als toevalstreffer werd gezienAMSTERDAM – Wilco Kelderman stond dit keer niet op het eindpodium van de Giro d’Italia, maar voelde zich een stuk gelukkiger dan in 2020 toen hij derde werd. In finishplaats Verona glom hij van oor tot oor, en tilde hij zijn maatje in alle euforie van de grond. Nu waren er geen misverstanden of controverses met Jai Hindley, die in het slotweekend de Giro-zege naar zich toetrok. De Australiër nam daarmee revanche op Ineos-Grenadiers, dat hem in die veelbesproken editie van twee jaar terug ’beroofde’ van de roze trui. …
Lees verder…….

Written By
Larry