x
Thesportsnewz
Uncategorized

Kasatkina schuift Giorgi simpel opzij op weg naar laatste acht Roland Garros

Kasatkina schuift Giorgi simpel opzij op weg naar laatste acht Roland Garros
  • PublishedMay 30, 2022

Daria Kasatkina heeft voor de tweede keer de kwartfinales bereikt op Roland Garros. De als 20ste geplaatste Russin was de acht posities lager ingeschaalde Italiaanse Camila Giorgi met 6-2, 6-2 de baas.Giorgi had een ronde eerder nog verrassend de als zevende geplaatste Aryna Sabalenka uit het toernooi geslagen, maar begon nu nerveus aan de wedstrijd. Ze verloor direct haar opslaggame en ging daarna te geforceerd op zoek naar openingen. Die vond ze amper, maar tegelijkertijd grossierde ze wel in onnodige fouten. Sabalenka dreef ze tot wanhoop met haar diep geslagen, dubbelhandige backhands, maar Kasatkina bracht vrijwel elke bal terug. Giorgi moest daarom meer risico nemen en dat pakte verkeerd uit: de ene na de andere g …
Lees verder…….

Written By
Sky