x
Thesportsnewz
Uncategorized

Oude rot Cilic veegt nummer twee van de wereld Medvedev van de baan in Parijs

Oude rot Cilic veegt nummer twee van de wereld Medvedev van de baan in Parijs
  • PublishedMay 31, 2022

Marin Cilic heeft op Roland Garros voor een verrassing gezorgd door Daniil Medvedev, de nummer twee van de wereld, uit te schakelen. Met name de manier waarop de zege tot stand kwam was opzienbarend, de Kroaat (23ste van de wereld) liet Medvedev kansloos: 6-2, 6-3, 6-2.De eerste twee sets namen samen een uur in beslag, iets wat doorgaans alleen bij grastennis gebeurt. Cilic (33) kreeg van de passieve Medvedev vaak veel tijd om uit te halen met zijn forehand en deed dat naar hartenlust. Hij sloeg maar liefst 33 winners, serveerde daarnaast ook goed en gaf geen breekkansen weg. Medvedev, die hun drie eerdere duels had gewonnen, schon …
Lees verder…….

Written By
Sky