x
Thesportsnewz
Uncategorized

Succesvol seizoen Koolhof met Skupski stokt in Parijs in kwartfinales

Succesvol seizoen Koolhof met Skupski stokt in Parijs in kwartfinales
  • PublishedMay 31, 2022

Wesley Koolhof heeft op Roland Garros het voorbeeld van zijn landgenoten Jean-Julien Rojer en Matwé Middelkoop niet weten te volgen door zich met zijn buitenlandse partner te plaatsen voor de halve finales van het mannendubbel.De beste Nederlandse dubbelaar (elfde op de wereldranglijst) en de Brit Neal Skupski, als zesde geplaatst in Parijs, konden het na een gewonnen eerste set niet bolwerken tegen de Spaans/Argentijnse combinatie Marcel Granollers/Horacio Zeballos: 6-3, 3-6, 4-6. Koolhof en Skupski, in hun eerste seizoen samen al goed voor vier titels waaronder die begin deze maand op het masterstoernooi van Madrid, begonnen sterk en wonnen de eerste set overtuigend. Veelzeggend was het aantal gemaakte punten: 29 tegen 17 voor hu …
Lees verder…….

Written By
Sky