x
Thesportsnewz
Uncategorized

Cilic in vijf sets langs Roeblev richting laatste vier Roland Garros

Cilic in vijf sets langs Roeblev richting laatste vier Roland Garros
  • PublishedJune 2, 2022

Mauresmo baart opzienVoormalig tennisster Amelie Mauresmo, die dit jaar voor het eerst als toernooidirecteur de scepter zwaait op Roland Garros, deed tijdens haar wekelijkse perspraatje de wenkbrauwen fronsen. Op de vraag waarom negen van de tien avondpartijen werden gespeeld tussen mannen antwoordde ze dat “de vrouwenpartijen minder aantrekkingskracht hebben”.De Française gaf aan wel geprobeerd te hebben vrouwenpartijen te programmeren in de avond, maar dat het nog een hele klus was om een waardige wedstrijd te vinden. Van de tien avondsessies die er tot en met woensdag zijn geweest, was de confrontatie tussen Alizé Cornet en Jelena Ostapenko de enige in het vrouwentoernooi.Nummer één van de we …
Lees verder…….

Written By
Sky