x
Thesportsnewz
Uncategorized

Gauff aangedaan door schietpartijen: ‘Hoe kan ik stress voelen voor de finale?’

Gauff aangedaan door schietpartijen: ‘Hoe kan ik stress voelen voor de finale?’
  • PublishedJune 3, 2022

Peace, end gun violence (Vrede, stop wapengeweld, red.). Die woorden schreef Coco Gauff met een dikke witte viltstift op de camera na haar zege op Martina Trevisan in de halve finale van Roland Garros.De pas 18-jarige Amerikaanse tennisster had net het hoogtepunt van haar carrière beleefd door voor het eerst de finale van een grandslam te bereiken. Toch was ze met haar hoofd vooral bij de reeks gewelddadige incidenten in haar vaderland. Even later op de persconferentie in Parijs ging het nauwelijks over tennis, maar vooral over de recente schietpartijen in de Verenigde Staten. Gauff vertelde geen last te hebben van zenuwen voor de finale van zaterdag, waarin ze speelt tegen Iga Swiatek, de nummer één …
Lees verder…….

Written By
Sky