x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tom Dumoulin kondigt afscheid als wielrenner aan

Tom Dumoulin kondigt afscheid als wielrenner aan
  • PublishedJune 3, 2022

Dumoulin, die vorige maand vanwege ’fysieke problemen’ afstapte tijdens de Giro d’Italia, denkt dat het een gevecht van de lange adem wordt om weer op zijn oude niveau terug te keren en past daarvoor. „Ik kies ervoor om deze weg niet te nemen, maar in plaats daarvan te stoppen met mijn actieve carrière en een nieuw, onbekend pad in te slaan.”Het is nog niet duidelijk welke wedstrijden, behalve het WK op de weg, Dumoulin dit jaar nog gaat rijden en wat hij na dit seizoen gaat doen. Een ding staat voor hem echter als een paal boven water. „Ik weet wel dat de liefde voor de fiets mij altijd wel op een of andere manier betrokken zal laten zijn bij het wielrennen …
Lees verder…….

Written By
Larry