x
Thesportsnewz
Uncategorized

VIDEO Portugal haalt opgelucht adem na onbegrijpelijke misser Alba

VIDEO Portugal haalt opgelucht adem na onbegrijpelijke misser Alba
  • PublishedJune 3, 2022

Bij Portugal, dat in 2019 de eerste editie van het Europese landentoernooi won door Nederland in de finale te verslaan, begon vedette Cristiano Ronaldo op de bank. Hij viel na ruim een uur in.Álvaro Morata zette de thuisploeg na 25 minuten op 1-0. Hij rondde een Spaanse counter perfect af. De voorzet van Pablo Sarabia was op maat. Carlos Soler had even later de 2-0 op de voeten, maar zijn inzet stuitte op de Portugese doelman Diogo Costa.In de tweede helft kreeg Portugal een paar grote kansen op de gelijkmaker. In de 82e minuut was het raak. João Cancelo sprintte Jordi Alba eruit op de rechterflank en gaf een voorzet die Ricardo Horta kundig afmaakte.In de slotfase kreeg Alba een megakans om Spanje alsnog de zege te schenken, maar hij kopte voor ope …
Lees verder…….

Written By
Brandy