x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bayern wil vertrekwens Lewandowski niet inwilligen: ’Een contract is een contract’

Bayern wil vertrekwens Lewandowski niet inwilligen: ’Een contract is een contract’
  • PublishedJune 5, 2022

Lewandowski heeft nog één jaar contract bij Bayern München, maar wil nog deze zomer vertrekken. „Mijn verhaal bij Bayern is voorbij”, sprak de topschutter afgelopen maandag op een persconferentie met de Poolse nationale ploeg. „Ik kan me niet meer voorstellen dat we in de toekomst verder in goede verstandhouding kunnen samenwerken. Ik hoop dat ze me niet houden, enkel en alleen omdat ze dat kunnen. Een transfer is de beste oplossing voor beide partijen.”Bij Bayern reageren ze als door een wesp gestoken op de woorden van Lewandowski. Algemeen directeur Oliver Kahn antwoordde dinsdag al kordaat, zondag zette voorzitter Hainer de puntjes op de i. „We hebben altijd gezegd dat Robert Lewandowski een contract heeft tot 30 juni 2023 bij FC B …
Lees verder…….

Written By
Brandy