x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zverev vreest lange absentie, net nu nummer één positie serieus in beeld kwam

Zverev vreest lange absentie, net nu nummer één positie serieus in beeld kwam
  • PublishedJune 5, 2022

Alexander Zverev vreest enkele maanden te moeten herstellen van de enkelblessure die hij opliep tegen Rafael Nadal. In de halve finale van Roland Garros klapte zijn rechterenkel dubbel en moest hij opgeven.”Het lijkt op een zeer serieuze blessure”, laat Zverev weten. “Na de eerste medische onderzoeken lijkt het erop dat ik verschillende banden in mijn rechtervoet heb gescheurd.” Dat zou betekenen dat het grasseizoen aan de Duitse nummer drie van de wereld voorbijgaat. Op 27 juni begint het hoofdtoernooi van Wimbledon. Maandag vliegt Zverev terug naar Duitsland om daar verder onderzoek te ondergaan. Extra zuur voor de 25-jarige Zverev is dat hij de laatste weken in bl …
Lees verder…….

Written By
Sky