x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nadal speelde met injecties op Roland Garros: ‘Zo kan en wil ik niet doorgaan’

Nadal speelde met injecties op Roland Garros: ‘Zo kan en wil ik niet doorgaan’
  • PublishedJune 6, 2022

De opluchting was groot en het applaus was luid op het Court Philippe-Chatrier toen Rafael Nadal na zijn veertiende titel op Roland Garros liet weten dat de finale tegen Casper Ruud niet zijn laatste wedstrijd was geweest.”Ik heb hard moeten vechten om hier fit aan de start te verschijnen. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar ik zal blijven vechten om door te kunnen gaan”, sprak de 36-jarige Spanjaard. Chronisch pijn Nadal heeft al jarenlang chronisch pijn aan zijn linkervoet. Voor de finale werd gefluisterd dat hij daarom misschien wel zijn afscheid zou kunnen aankondigen. Zover was het nog niet, maar in de persconferentie na afloop hield Nadal alsnog een groot voorbehoud bij zijn toekomst. “Zoals de omstandigheden met mijn voet nu zijn, kan en wil ik niet doorgaan”, zei Nadal. …
Lees verder…….

Written By
Sky