x
Thesportsnewz
Uncategorized

Taco van der Hoorn wint Brussels Cycling Classic na zenuwslopend slot

Taco van der Hoorn wint Brussels Cycling Classic na zenuwslopend slot
  • PublishedJune 6, 2022

Van der Hoorn reed samen met onder andere landgenoot Bram Welten de hele dag in de aanval. De kopgroep – aanvankelijk tien man sterk – deelde op het continu golvende parcours goed in en bleef daardoor het uitgedunde peloton voor.Op iets meer dan een kilometer zag Van der Hoorn zijn kans schoon door hard door te trekken na een haakse bocht. Aanvankelijk zat alleen de Oostenrijker Tobias Bayer in zijn wiel, maar Thimo Willems wist met een tegenaanval het gat te dichten. De Belg ging vervolgens erop en erover, maar Van der Hoorn bleef doorstampen en passeerde Willems pas in de allerlaatste meters. Bayer maakte het podium compleet, Welten werd zevende.„Ik heb deze zege niet cadeau gekregen. Het was echt zwaar om naar Willems toe te rijden, maar ik slaagde en kon op die manier mijn eerste zege van het seizoen boeke …
Lees verder…….

Written By
Larry