x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bondscoach Parsons zorgt voor vleugje Ten Hag bij Leeuwinnen

Bondscoach Parsons zorgt voor vleugje Ten Hag bij Leeuwinnen
  • PublishedJune 8, 2022

Een paar jaar later toog hij naar een training en kreeg hij een high five van niemand minder dan Ruud Gullit. „Ik kan zijn hand nog steeds voelen. Ruud was groot, had dreadlocks en terwijl alle spelers over het veld renden, was Ruud als een soort veldheer continu in control. En zijn balletjes met buitenkant voet… Ik had nog nooit een speler als hij gezien.”Op dat moment kon Parsons niet bevroeden dat hij ooit als jeugdtrainer aan de slag zou gaan bij zijn favoriete club. Als voetballer haalde hij jeugdopleiding van Woking, een club op het vijfde Engelse niveau, maar toen hij op zijn 14e een jeugdteam begon te coachen, werd hem snel duidelijk waar zijn toekomst lag: niet óp het veld, maar langs de lijn. Zeker toen hij eigen wedstrijd liet schieten om …
Lees verder…….

Written By
Brandy