x
Thesportsnewz
Uncategorized

Pijnlijk: Van Aert steekt handen in de lucht, maar wint niet in Dauphiné

Pijnlijk: Van Aert steekt handen in de lucht, maar wint niet in Dauphiné
  • PublishedJune 8, 2022

Hij neemt wel de leiderstrui weer over van Alexis Vuillermoz. De etappe telde precies evenveel kilometers als de rit van een dag eerder, namelijk 169.BeginnersfoutVan Aert sprak na de gemiste zege van een „beginnersfout” en schaamde zich. „Het was zonde, want we hebben de hele dag hard gewerkt om voor de etappezege te gaan. Om het zo weg te geven is pijnlijk. Ik heb het vaker gezien bij collega’s en er soms ook om gelachen, maar nu ben ik zelf de klos. Ik heb er geen woorden voor. Ik ga het zeker nog eens terugkijken, maar niet te vaak. Dit is de eerste keer dat me dit overkomt, zeker in een belangrijke wedstrijd. Hopelijk gebeurt het niet weer.”Pierre Rolland, Sebastian Schönberger en Jonas Gregaard zaten in de ontsnapping van de dag en hadden met nog vijftig kilometer te gaan bijna 2,5 minuut voorsprong op het peloton. De avonturiers …
Lees verder…….

Written By
Larry