x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wereldtopper Auger-Aliassime geniet in Rosmalen: ‘Het is hier heel vredig’

Wereldtopper Auger-Aliassime geniet in Rosmalen: ‘Het is hier heel vredig’
  • PublishedJune 9, 2022

Bij de laatste vier grandslamtoernooien deed Auger-Aliassime van zich spreken. Op Wimbledon en bij de Australian Open haalde hij de laatste acht, bij de US Open zelfs de halve finales en onlangs verloor hij op Roland Garros in de vierde ronde pas na een vijfde set van de latere winnaar Rafael Nadal.Nu kijkt Auger-Aliassime uit naar zijn wedstrijd tegen de thuisspelende Griekspoor. “Er zal leuk publiek zijn en hij is een goede speler, dus het zal een leuke wedstrijd gaan worden. Hopelijk wordt het weer nog wat beter”, voegt hij toe, doelend op de eerste …
Lees verder…….

Written By
Sky