x
Thesportsnewz
Uncategorized

Drie keer is scheepsrecht voor Van Aert, Kooij wint tóch in ZLM Tour

Drie keer is scheepsrecht voor Van Aert, Kooij wint tóch in ZLM Tour
  • PublishedJune 10, 2022

Vooraf werd gedacht dat de sprinters, onder wie Dylan Groenewegen, een goede kans zouden hebben om te winnen. De Nederlander werd er echter in de slotfase afgereden.Een viertallige vluchtersgroep (Jan Bakelants, Fabien Douby, Sebastian Schönberger en Benjamin Thomas) mochten lang vooraan rijden. Ineos Grenadiers en Jumbo-Visma gingen vervolgens rijden om het gat te dichten. Het beloofde bloedstollende laatste meters te worden: bleven ze het peloton voor of niet? Het antwoord was niet.Handen in de lucht?Het eindigde in een massaspurt en weer was daar Van Aert voor de spannende sprint. Pakte hij hem nu wel na twee dagen achtereen een tweede plek? De Belg gooide wederom zijn handen in de lucht, maar deze keer was het terecht.„Het was een nerveuze finale”, zei Van Aert na zijn triomf. „Ik dacht dat we de vluchters binnen bereik hadden, maar ze versnelden en wij bl …
Lees verder…….

Written By
Larry