x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nations League: Spanje boekt eerste zege, Portugal blijft koploper

Nations League: Spanje boekt eerste zege, Portugal blijft koploper
  • PublishedJune 10, 2022

Pablo Sarabia, die afgelopen seizoen uitkwam voor Sporting Portugal, maakte na 13 minuten het enige doelpunt in Genève. Hij tikte de bal met links binnen na een voorzet vanaf de rechterflank van Marcos Llorente. De Zwitsers claimden dat de Spanjaard scoorde vanuit buitenspelpositie, maar arbiter Serdar Gözübüyük oordeelde na het zien van de beelden dat van offside geen sprake was. Na afloop werd Gözübüyük belaagd door de spelers van Zwitserland omdat hij te vroeg zou hebben afgefloten.Spanje was in de Nations League begonnen met een 1-1-gelijkspel tegen Portugal en hield ook aan de uitwedstrijd tegen Tsjechië (2-2) maar één punt over.Verdediger Joao Cancelo viert de openingstreffer voor Portugal.Ⓒ AFPPortugalPortugal was in Lissabon met 2-0 te …
Lees verder…….

Written By
Brandy