x
Thesportsnewz
Uncategorized

Olympisch kampioene Bencic sneuvelt in Rosmalen tegen Koedermetova

Olympisch kampioene Bencic sneuvelt in Rosmalen tegen Koedermetova
  • PublishedJune 10, 2022

Het grastoernooi in Rosmalen moet het verder stellen zonder olympisch kampioene Belinda Bencic. De nummer zeventien van de wereld en tweede op de plaatsingslijst in Noord-Brabant kon het in kwartfinales niet bolwerken tegen de Russin Veronika Koedermetova: 4-6, 2-6.De als zesde geplaatste Koedermetova, die meedoet onder neutrale vlag, bleef tegen de Zwitserse zonder serviceverlies en sloeg zelf met een break toe op 5-4 in de eerste set en aan het begin en eind van de tweede. De nu 25-jarige Bencic haalde in 2015 de finale in Rosmalen. Ze moest destijds haar meerdere erkennen in de Italiaanse Camila Giorgi. …
Lees verder…….

Written By
Sky