x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Rijthoven stunt in Rosmalen, Griekspoor onderuit tegen Auger-Aliassime

Van Rijthoven stunt in Rosmalen, Griekspoor onderuit tegen Auger-Aliassime
  • PublishedJune 10, 2022

Tim van Rijthoven heeft in de tweede ronde in Rosmalen de grootste zege van zijn carrière geboekt, De nummer 205 van de wereldranglijst versloeg de nummer 14, de Amerikaan Taylor Fritz. Tallon Griekspoor, de andere Nederlander die nog in het toernooi zat, werd wel uitgeschakeld.Van Rijthoven trok na drie lange sets aan het langste eind: 6-7 (9), 7-5, 6-4. De partij op het Brabantse grastoernooi duurde liefst twee uur en twintig minuten. Van Rijthoven kwam in de eerste set een break voor, maar moest uiteindelijk op het achtste setpunt capituleren. De Roosendaler raakte niet van de leg, bleef sterk serveren (18 aces) en wist de weinige kansjes die Fritz gaf knap te pakken. Bekijk hi …
Lees verder…….

Written By
Sky