x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: PEC Zwolle haalt Tutuarima terug naar Nederland

Transfers en geruchten: PEC Zwolle haalt Tutuarima terug naar Nederland
  • PublishedJune 11, 2022

ZATERDAG 11 JUNIJordy Tutuarima versterkt PEC Zwolle13.38 uur: PEC Zwolle heeft zich versterkt met Jordy Tutuarima (29). De linkervleugelverdediger komt over van het Griekse Apollon Smyrnis, dat afgelopen seizoen op het hoogste Griekse niveau uitkwam en tekent in Zwolle voor twee seizoenen.Tutuarima doorliep de jeugdopleiding van NNEC. In het seizoen 2012/2013 maakte hij voor die club ook zijn debuut in de Eredivisie. Daarna trok hij via De Graafschap naar Griekenland, maar nu keert hij terug in Nederland. „De interesse van PEC Zwolle was vanaf moment één heel serieus en concreet. De trainer heeft een heel duidelijk plan met me en daarin kon ik mij goed vinden. Daarnaast spreekt de ambitie van PEC Zwolle me ook aan. De club heeft vorig seizoen onder de huidige trainer laten zien altijd attractief voetbal te willen spelen. Die stijl past …
Lees verder…….

Written By
Brandy