x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jumbo-ploegleider Niermann: ’Dat ga ik nu niet vertellen’

Jumbo-ploegleider Niermann: ’Dat ga ik nu niet vertellen’
  • PublishedJune 12, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafRoglic geeft rivalen er van langs in DauphinéVAUJANY – Bijna alles klopte voor Jumbo-Visma in de eerste zware bergrit van de Dauphiné naar Vaujany. Primoz Roglic gaf zijn rivalen er van langs in de slotkilometers, al kwam hij 13 tellen te laat voor de ritzege, die naar Carlos Verona ging. ’Rogla’ nam zoals gehoopt wel de gele leiderstrui over van ploegmakker Wout van Aert. „Dit is na mijn knieblessure en met oog op de Tour de France belangrijk voor mijn vertrouwen”, aldus Roglic, wiens andere ploegmaat Jonas Vingegaard op 44 tellen tweede staat in het klassement.
Lees verder…….

Written By
Larry