x
Thesportsnewz
Uncategorized

Verrassende triomf Aleksandrova in Rosmalen na overwinning op Sabalenka

Verrassende triomf Aleksandrova in Rosmalen na overwinning op Sabalenka
  • PublishedJune 12, 2022

Jekaterina Aleksandrova heeft verrassend het grastoernooi van Rosmalen op haar naam geschreven. In de finale was ze in twee sets te sterk voor de als eerste geplaatste Aryna Sabalenka: 7-5, 6-0.Sabalenka ging nog wel voortvarend van start en liep in de eerste set met verzorgd tennis uit naar 4-2. Daarna haperde de Belarussische motor en Aleksandrova vocht zich terug. De Russische trok de set met twee breaks uiteindelijk knap met 7-5 naar zich toe. Geen schim Sabalenka, de nummer zes van de wereld, was na het goede begin geen schim meer van zichzelf. De tennisster oogde vermoeid, grossierde in onnodige fouten en haar eerste service liep voor geen meter. Aleksandrova, de nummer dertig van de wereld, kon na …
Lees verder…….

Written By
Sky