x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nieuwe status Van Rijthoven na sensatie in Rosmalen: ‘Talkshows komen eraan’

Nieuwe status Van Rijthoven na sensatie in Rosmalen: ‘Talkshows komen eraan’
  • PublishedJune 13, 2022

Dat de aandacht nu groter is dan voorheen, merkt Van Rijthoven goed: “Er komt veel op me af, ik moet het tijd geven om te laten bezinken. Maar ik hoop dat dat vanavond na een lekker drankje en een hapje wel gebeurt. Vooral de media komen op me af, talkshows komen er al aan. Allemaal dingen die hartstikke nieuw voor me zijn.”Van Rijthoven blijft nuchter onder de aandacht, maar ziet ook het unieke aan zijn prestatie: “Ik zie wel hoe ik daar onder ga zijn, want het hoort erbij. Toen ik hoorde dat het negentien jaar geleden was dat de laatste Nederlander …
Lees verder…….

Written By
Sky