x
Thesportsnewz
Uncategorized

Russen en Belarussen welkom op US Open onder neutrale vlag

Russen en Belarussen welkom op US Open onder neutrale vlag
  • PublishedJune 15, 2022

“We beseffen dat iedere organisatie moet omgaan met unieke omstandigheden in de besluitvorming”, aldus de Amerikaanse tennisbond in een persbericht. “Op basis van onze omstandigheden zal de USTA alle spelers, ongeacht nationaliteit, toestaan mee te doen aan de US Open 2022.”Davis Cup & Billie Jean Cup Als gevolg van een schorsing door de ITF zijn Russen en Belarussen wel uitgesloten van teamcompetities, zoals de Davis Cup en de Billie Jean Cup. Maar de individuele tennistoernooien vallen onder de ATP en de WTA en daar mogen Russen en Belarussen gewoon wedstrijden spelen. Wel onder een neutrale vlag. In de loting voor de US Open, die begint op 29 augustus, zullen de namen van Daniil Medvedev (ATP-1), Andrej Roeblev …
Lees verder…….

Written By
Sky