x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sagan vindt verlossing: ’Had pijn die ik niet kende’

Sagan vindt verlossing: ’Had pijn die ik niet kende’
  • PublishedJune 15, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Hans RuggenbergGisteren, 20:17 in WIELRENNENKopieer naar clipboardPeter Sagan komt als winnaar over de streep.Ⓒ ANP/HHGRENCHEN – Peter Sagan is het winnen nog niet verleerd. De 32-jarige Slowaak snelde naar zijn in totaal achttiende ritzege in de Ronde van Zwitserland. Zijn eerste overwinning in dienst van zijn nieuwe ploeg TotalEnergies. Op de vraag hoe hij zich voelde, antwoordde Sagan gevat: ,,Verdrietig, haha. Nee, ik ben heel erg blij.” De winst kon niet op een beter moment komen, zo’n twee weken voor de Tour de France. ,,Daar moet het gebeuren, maar het is prettig dat ik hier laat zien dat ik er nog steeds ben.” …
Lees verder…….

Written By
Larry