x
Thesportsnewz
Uncategorized

Schok in tennistop: coach opgepakt na aangiftes seksueel misbruik

Schok in tennistop: coach opgepakt na aangiftes seksueel misbruik
  • PublishedJune 15, 2022

De KNLTB zegt in contact te staan met de politie en wacht de uitkomsten van het onderzoek af. Waar mogelijk wil de bond spelers en hun omgeving ondersteunen. Ook is er melding gedaan over een mogelijke misstand bij het Instituut Sportrechtspraak (ISR).Eltingh: “We zijn op de hoogte en er zijn zorgen. Het is belangrijk dat er goed onderzoek wordt gedaan en beide kanten van het verhaal worden gehoord. Dit is een zeer ernstige zaak voor alle betrokkenen, waarbij we zo goed mogelijk willen handelen.” Club informeert leden Tot voor kort was de coach actief in alle geledingen van het tennis. Hij begeleidde jeugd en senioren, profs en talentvolle amateurs. Maar nu het strafrechtelijke onderzoek loopt, heeft hij zijn acti …
Lees verder…….

Written By
Sky