x
Thesportsnewz
Uncategorized

Docu onthult: Pogba vindt aanbod weekloon van 350.000 euro ’maar niets’

Docu onthult: Pogba vindt aanbod weekloon van 350.000 euro ’maar niets’
  • PublishedJune 16, 2022

The Pogmentary is een documentairereeks van Amazon Prime en draait volledig rond het leven van de Franse voetbalster.In een al vrijgegeven scene is te zien hoe Pogba op vakantie in Miami door de stad aan het cruisen is, gezeten in een luxueuze Rolls Royce. Pogba voert een telefoongesprek met zijn dit jaar overleden manager Mino Raiola. De Nederlandse manager brengt zijn speler op de hoogte van een nieuw bod van Manchester dat het contract van de middenvelder wil verlengen. „Ze bluffen”, hoor je Pogba zeggen. „Hoe kan je zeggen dat je een speler absoluut wil houden en hem niets aanbieden. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.”Te minnetjes’Niets’ moet wel met een korrel zout worden genomen. Het aanbod van Manchester is er eentje van een weekloon van 350.000 (!) euro, ma …
Lees verder…….

Written By
Brandy