x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: West Ham United smijt met geld

Transfers en geruchten: West Ham United smijt met geld
  • PublishedJune 21, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Dinsdag 21 juniWest Ham United heeft beet en hengelt naar ex-Vitessenaar00:12 uur: West Ham heeft aan Stade Rennais 35 miljoen euro overgemaakt voor de diensten van Nayef Aguerd. De Marokkaanse centrale verdediger trekt voor vijf jaar bij de Londenaren.En daar blijft het waarschijnlijk niet bij wat West Ham betreft. Armando Broja van Chelsea is het volgende target, zo meldt Sky Sports. De aanvaller werd in het seizoen 2020/21 aan Vitesse werd verhuurd en het voorbije jaar speelde hij voor Southampton. Voor Broja zou door West Ham nog minimaal 29 miljoen euro moeten worden neergelegd.Maandag 20 juniTwan Scheepers in staf van FC Utrecht21.57 uur: Twan Scheepers maakt het komende seizoen deel uit van de technische staf van FC Utrecht. De nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser voegde de voormalig spits van PSV als tweede assistent na Aleksandar Rankovic toe. Als keeperstrainer trok de Utrechtse club eerder Harald Wapenaar aan.Scheepers (50) was bij PSV, behalve voetballer, ook jarenlang jeugdtrainer. In 2019 verhuisde hij met Phillip Cocu naar Derby County, waar hij als assistent fungeerde. Het voortijdig vertrek van Cocu bij de Engelse club leidde ook het afscheid van Scheepers in. Die verklaarde in januari dat hij weer graag aan de slag wild …
Lees verder…….

Written By
Brandy