x
Thesportsnewz
Uncategorized

Neymar komt met de schrik vrij na noodlanding met privéjet

Neymar komt met de schrik vrij na noodlanding met privéjet
  • PublishedJune 22, 2022

Neymar kwam van Miami en was op weg naar Sao Paulo, in het zuidoosten van Brazilië. De piloot moest in Boa Vista echter een noodlanding maken om een probleem van drukverlies te voorkomen. Dat meldden verschillende Braziliaanse media.De Braziliaan genoot na een teleurstellend seizoen bij PSG de voorbije dagen van vakantie met zijn vriendin Bruna Biancardi, zijn zus Rafaella en verschillende andere familieleden.Op Instagram stelde hij zijn volgers dinsdagavond gerust. „Ik wil iedereen nog eens bedanken voor jullie berichtjes en wil jullie zeggen dat alles goed gaat”, aldus Neymar. „We zijn al opnieuw onderweg naar huis, het was gewoon even schrikken.” …
Lees verder…….

Written By
Brandy