x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ook Man United en Newcastle azen nog op Feyenoorder Malacia

Ook Man United en Newcastle azen nog op Feyenoorder Malacia
  • PublishedJune 23, 2022

Bij de twee Britse topclubs is echter meer tijd nodig om tot zaken te komen. Dat is ook de reden dat Feyenoord niet overhaast tot een akkoord hoeft te komen met Olympique Lyon, zolang de gewenste transfersom (tussen de 15 en 20 miljoen euro) niet op tafel ligt. Manchester United wil in opdracht van Erik ten Hag eerst de grote aankoop van Frenkie de Jong in orde hebben voordat spelers op andere posities worden aangetrokken.Dat houdt een risico in, maar voor Ten Hag is het belangrijk om eerst een regisseur voor zijn United-elftal in huis te halen. Manchester United en Newcastle hebben allebei de ontwikkeling van Malacia op de voet gevolgd en de scouting is enthousiast over d …
Lees verder…….

Written By
Brandy