x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Sparta Rotterdam strikt Belg Jason Lokilo

Transfernieuws: Sparta Rotterdam strikt Belg Jason Lokilo
  • PublishedJune 24, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.VRIJDAG 24 juniSparta Rotterdam strikt Belgische aanvaller Jason Lokilo13:20 uur Sparta Rotterdam heeft de vierde aanwinst van deze week gepresenteerd. Na verdediger Omar Rekik (gehuurd van Arsenal) en de Noren Tobias Lauritsen en Joshua Kitolano (Odds BK) komt ook Jason Lokilo naar Het Kasteel. De Belgische aanvaller ondertekende een contract voor twee jaar bij Sparta, met een optie op nog een seizoen.De 23-jarige Lokilo komt over van de Poolse club Górnik Leczna, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de hoogste afdeling. De Belg, die Congolese roots heeft, speelde eerder in de jeugd bij Anderlecht en voor Crystal Palace, FC Lorient en Doncaster Rovers.Siemen Voet naar SK Slovan Bratislava09.36 uur: PEC Zwolle heeft Siemen Voet verkocht aan SK Slovan Bratislava, de landskampioen van Slowakije. De 22-jarige Belg heeft voor drie seizoenen getekend.In 2021 werd Voet door PEC Zwolle overgenomen van Club Brugge. Die ploeg verhuurde hem voor zijn komst naar Zwolle aan KV Mechelen, waarvoor de speler ook zijn debuut maakte op het hoogste Belgische niveau.Afgelopen seizoen kwam de Voet tot zeventien optredens in …
Lees verder…….

Written By
Brandy