x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: VVV legt zoon Raimond van der Gouw vast, concurrent voor Weghorst

Transfernieuws: VVV legt zoon Raimond van der Gouw vast, concurrent voor Weghorst
  • PublishedJune 26, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.ZONDAG 26 JUNIWeghorst verwelkomt collega-aanvaller bij Burnley13.35 uur: Wout Weghorst heeft er bij Burnley een concurrent bij in de voorhoede. De club maakte zondag de komst van Scott Twine wereldkundig.De 22-jarige aanvaller komt over van MK Dons.Vorig jaar werd hij uitgeroepen tot Speler van het Seizoen in de League One, het derde niveau in Engeland. Hij scoorde 20 keer en deelde 13 assists uit vorig seizoen.Twine is voorin overigens op meerde plekken inzetbaar, dus het is mogelijk dat hij en Weghorst samen op het veld komen te staan. Het is echter nog maar de vraag of Weghorst komend seizoen wel voor Burnley speelt. De club zou hem mogelijk willen verhuren en dan weer bij de ploeg halen indien er dit seizoen promotie naar de Premier League wordt afgedwongen.VVV pikt Ennio van der Gouw op11.06 uur: VVV-Venlo heeft toegeslagen met het aantrekken van Ennio van der Gouw. De 21-jarige doelman komt per direct over van FC Twente en tekent in Limburg een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen.De zoon van Raimond van der Gouw is de vierde zomerversterking van VVV. „Ennio is een intelligente jongen die alles aangrijpt om in zichzelf te inve …
Lees verder…….

Written By
Brandy