x
Thesportsnewz
Uncategorized

Overzicht nationale wielertitels: Cavendish Brits kampioen

Overzicht nationale wielertitels: Cavendish Brits kampioen
  • PublishedJune 27, 2022

Groot-BrittanniëMark Cavendish is Brits kampioen geworden. De 37-jarige wielrenner van Quick-Step Alpha Vinyl won in de sprint van een groepje vluchters na een zware koers van 201 kilometer in het Schotse Castle Douglas. Hij bleef medevluchters Samuel Watson en Alexandar Richardson in de sprint voor. Het is voor ’Cav’ de tweede nationale titel op de weg. Hij won die eerder in 2013, toen de kampioenschappen eveneens in Schotland werden gehouden.FrankrijkTeamgenoot Florian Sénéchal bij de Belgische ploeg veroverde de nationale titel in Frankrijk. De renner klopte na 240 kilometer in Cholet onder anderen Anthony Turgis en Axel Zingle. De 28-jarige renner van Quick Step kwam in Cholet als eerste over de meet na een eindsprint met een kopgroep van vijf, waar ook Warren Barguil (Arkea-Samsic) en Benjamin Thomas (Cofidis) deel van uitmaakten. Na enkele ee …
Lees verder…….

Written By
Larry