x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: El Bouchataoui van Feyenoord naar KMSK Deinze

Transfernieuws: El Bouchataoui van Feyenoord naar KMSK Deinze
  • PublishedJune 28, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DINSDAG 28 JUNICoach Van Leeuwen naar Oekraïense club Zorja Loehansk13.59 uur: Patrick van Leeuwen wordt de nieuwe trainer van de Oekraïense voetbalclub Zorja Loehansk. De 52-jarige trainer tekende een contract voor drie jaar, zo meldt de club dinsdag. Zorja Loehansk stond afgelopen seizoen na achttien speelronden vierde toen de Oekraïense competitie werd stilgelegd vanwege de Russische inval. Het is niet duidelijk wanneer de Oekraïense competitie weer begint.Wel sprak de voorzitter van de Oekraïense voetbalbond, Andriy Pavelko, eerder deze maand de verwachting uit dat het nieuwe seizoen in augustus kan worden gestart.Het is de tweede keer dat Van Leeuwen aan de slag gaat bij een Oekraïense club. Tussen 2006 en 2013 was hij actief als het hoofd van de jeugdopleiding bij Sjachtar Donetsk. Eerder werkte de oud-speler van Sparta Rotterdam en Helmond Sport in de jeugdopleiding van Feyenoord.Vorig seizoen was Van Leeuwen actief als hoofdtrainer van de Israëlische club Maccabi Tel Aviv waar hij in oktober vertrok.Derrick Köhn naar Hannover 9612.51 uur: Hannover 96 heeft de komst van Derrick Köhn wereldkundig gemaakt. De 23-jarige Duitserspeelde de afgelopen twee seizoenen voor Willem II, maar keert na de degradatie van de Tilburgers nu dus terug naar zijn thuisland.Achraf …
Lees verder…….

Written By
Brandy