x
Thesportsnewz
Uncategorized

PSV strikt Xavi Simons (19) tot medio 2027

PSV strikt Xavi Simons (19) tot medio 2027
  • PublishedJune 29, 2022

Simons meldde zich dinsdag in Eindhoven voor zijn medische tests en ondertekening van het contract, waarna PSV rond middernacht het bericht de wereld instuurde, dat Simons was vastgelegd.Directeur Voetbalzaken John de Jong geeft aan dat PSV veel energie in de komst van de Nederlander heeft gestoken: „We hebben dit seizoen bijna alle wedstrijden waarbij hij aan de aftrap verscheen gezien. Buiten alle interlands die hij voor Oranje onder 19 speelde, zagen we hem in de Youth League live in Leipzig, Parijs, Brugge, Manchester en tegen Sevilla. Daarin overtuigde hij ons. Xavi heeft alles in zich om door te groeien tot een belangrijke speler voor PSV. Het pad daar naartoe wil hij graag met ons bewandelen.”Simons geeft in een eerste reactie aan, dat …
Lees verder…….

Written By
Brandy