x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tourfavoriet Pogacar kampt met familiedrama: ’Help, mijn nichtje wordt vermist’

Tourfavoriet Pogacar kampt met familiedrama: ’Help, mijn nichtje wordt vermist’
  • PublishedJune 30, 2022

„Ik ben vereerd dat zo veel mensen mij als favoriet zien”, stelde Pogacar woensdag tijdens de ploegenvoorstelling. „Het motiveert mij. We bekijken het dag per dag, ik hoop op het beste. Ik heb al enkele ritten verkend en heb een scenario in mijn hoofd van hoe ik wil dat het verloopt. Maar wielrennen is zo onvoorspelbaar, je weet nooit wat er kan gebeuren.”Een dag later deelde hij op zijn sociale media enkele foto’s van zijn jongere zelf op de fiets. „Toen ik nog een klein kind met grote dromen was”, lachte de Sloveen. „Morgen begint een nieuwe droom.”’Ontvoering extremistische sekte’Pogacar deelde via Instagram echter ook een minder leuk bericht. Zijn nichtje Julija is blijkbaar al een tijdje vermist. „Help!”, schrijft de titelverdediger in de Tour met een link naar een infopagina. Daarop is te lezen dat het 10-jarige meisje al sinds 3 november 2021 niet m …
Lees verder…….

Written By
Larry