x
Thesportsnewz
Uncategorized

Met Guus Til en Luuk de Jong zijn weer twee PSV-vacatures ingevuld

Met Guus Til en Luuk de Jong zijn weer twee PSV-vacatures ingevuld
  • PublishedJuly 4, 2022

Sinds Ruud van Nistelrooy twee weken geleden aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begon heeft de PSV-trainer met Walter Benitez, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, De Jong en Til vijf nieuwe spelers gekregen. Daar komt sowieso nog het Braziliaanse talent Savinho bij, terwijl PSV zich ook voor de verdediging oriënteert op een versterking. Daarvoor is eerder de naam van Shakhtar Donetsk-verdediger Marlon gevallen.Van Nistelrooy heeft niet te klagen over de mate waarin directeur voetbalzaken John de Jong, geruggesteund door de nieuwe algemeen directeur Marcel Brands, hem ter wille is bij zijn start als hoofdtrainer. „Ik denk dat er fantastisch werk is geleverd, zodat er zo vroeg al zoveel jongens zijn gekomen. Binnen de financiële mogelijkheden die je als clu …
Lees verder…….

Written By
Brandy