x
Thesportsnewz
Uncategorized

Na Polen-drama spelen Jakobsen en Groenewegen vrolijke Tour-hoofdrol

Na Polen-drama spelen Jakobsen en Groenewegen vrolijke Tour-hoofdrol
  • PublishedJuly 4, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafTranen, kippenvel en intense vreugde in DenemarkenSONDERBORG – Zo’n krankzinnig scenario had niemand kunnen bedenken tijdens de ouverture van de Tour de France. De horrorcrash van zo’n twee jaar geleden in Polen zal Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen voor eeuwig aan elkaar verbinden. Er werd gevreesd voor het leven van de eerste, en toen die dreiging weg was, kwam de vraag of de twee ooit nog op het hoogste niveau zouden terugkeren? De fenomenale sprintzeges van Jakobsen in Nyborg en Groenewegen in Sonderborg gaven het antwoord en zorgden in beide kampen voor kippenvel, tranen en intense vreugde. …
Lees verder…….

Written By
Larry