x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zieke Guerreiro uit Tour, ook Asgreen en Martin stappen af

Zieke Guerreiro uit Tour, ook Asgreen en Martin stappen af
  • PublishedJuly 10, 2022

Een dag eerder konden Geoffrey Bouchard en Vegard Stake Laengen niet verder nadat ze positief hadden getest op het coronavirus.Ook Kasper Asgreen stapt niet meer op voor de etappe van Aigle naar Châtel les Portes du Soleil. De 27-jarige Deen van Quick-Step Alpha Vinyl heeft nog steeds last van een knie. „Hoewel de wond aan de linkerknie is geheeld na de blessure in de Ronde van Zwitserland, gaat het herstel niet zoals was gehoopt. De medische staf heeft besloten dat hij beter kan stoppen om het tweede deel van het seizoen niet in gevaar te brengen”, meldt de ploeg.Fransman Martin uit de Tour wegens coronaprotocolDe Franse wielrenner Guillaume Martin gaat zondag niet meer van start in de negende etappe van de Tour de France. De internationale wielrenunie UCI meldt …
Lees verder…….

Written By
Larry